Als Horecamedewerker ben jij het gezicht van Gamecity. Vaak ben jij het eerste en laatste aanspreekpunt voor klanten. Met jouw aanstekelijke enthousiasme en gastvriendelijke houding weet jij onze klanten een mooie dag te bezorgen. 

Interesse? Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Wat jij doet 

Als horecamedewerker houd je je natuurlijk bezig met de bar- en restaurantwerkzaamheden. Jij bent gastvrij, vult de bar aan, denkt mee in het verbeteren van de horecaprocessen en zorgt ervoor dat onze gasten een mooie dag beleven. Daarnaast help je je collega’s op de receptie of in de keuken.

Je werkdag

Vol energie start jij de horeca op. Je bekijkt de dagplanning en ziet dat het druk wordt vandaag. Heerlijk! Jij houdt niet van stil zitten. Terwijl jij alles voorbereidt komen de eerste klanten binnen, het is een kinderfeestje. Je ontvangt deze met een glimlach, vraagt of ze iets willen drinken en geeft het kind een kleinigheidje. Het blijft echter niet bij een kinderfeestje. Al heel snel komt het eerste vrijgezellenfeestje of familie-uitje binnen. Jij weet als geen ander hoe je moet schakelen tussen deze verschillende groepen en bedient ieder op een eigen manier.

Het Team

Als horecamedewerker bij Gamecity Zoetermeer werk je in een team van ongeveer 40 collega’s. Dit zijn collega’s verdeeld over de verschillende afdelingen; Baan & Games, Horeca en Receptie. Jullie werken goed samen. Met dit team lever jij een bijdrage aan de ambitie van Gamecity Zoetermeer om het beste Leisure centrum van Nederland te worden.

Wij vragen

  • Je hebt een positieve instelling, maakt makkelijk contact en hebt al wat horeca-ervaring.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het niet erg om in het weekend te werken.
  • Je helpt graag anderen of dit nu gasten of collega’s zijn.
  • Jij bent kritisch en denkt mee in verbeteringen.

Wij bieden

  • Een marktconform salaris.
  • 50% korting op alle activiteiten van Gamecity.
  • Leuke collega’s en een gezellige sfeer.
  • Een flexibel rooster op basis van je beschikbaarheid.

Solliciteren op deze vacature kan via het contactformulier of te mailen naar [email protected]