Dankzij het daverende succes van vorig jaar keert de gigantische stormbaan weer terug bij Gamecity in Zoetermeer. Vanaf vrijdag 19 juli tot en met zondag 28 juli 2019 is de 400 meter lange stormbaan weer het decor van rennen, vliegen, klauteren, vallen opstaan en weer doorgaan. Een super leuke ervaring voor jong en oud. Scoor vandaag nog je ticket en profiteer van de korting!

Early Bird Tickets

Tickets zijn vanaf vandaag, maandag 15 april, verkrijgbaar via onze website www.gamecity.nl/stormbaan. Speciaal voor de vroege vogels onder ons bieden wij tot woensdag 1 mei 2019 de Early Bird tickets aan voor slechts €7.50. Na deze datum betaal je per ticket het normale tarief van €9.50 per ticket. Een ticket geeft jou toegang tot wel drie runs op de stormbaan. 3, 2, 1, GO!

Food & Lounge area

Het evenement wordt dit jaar nog groter aangepakt dan vorig jaar. Patrick, coördinator stormbaan festival: “Ook wij willen het succes van vorig jaar minstens evenaren. Zo zal er dit jaar een extra luchtkussen staan met meters aan obstakels. En na het trotseren van de stormbaan? Neem dan een kijkje in onze speciale Food & Lounge Area en trakteer jezelf op een smaakvolle beloning. Het belooft weer een waar spektakel te worden.”

Grote groepen

Grote groepen, vanaf 20 personen, kunnen contact opnemen met ([email protected]) voor
het reserveren van tickets.

Heb je nog vragen? Bekijk even onze website via www.gamecity.nl/stormbaan of neem contact op.