De grootste stormbaanvan Zuid-Holland!

Uniek in Zuid-Holland

Er is maar één stormbaan zoals die van Gamecity. 400meter lang klimmen, klauteren, vallen en opstaan. Tijdens het stormbaan Festival is het allemaal mogelijk. Na het sporten nog trek? Geen probleem! Kom langs bij onze Food & Drinks area voor een welverdiende beloning.

Dé activiteit van de zomer

De Stormbaan staat buiten! Achter het terrein van Gamecity bij de Oostweg in Zoetermeer. Deze zomer zit je dus niet alleen binnen in Prison Island maar kan je ook genieten van een buitenactiviteit. Zelfs Food & drankjes worden buiten voor u verzorgd!

De gaafste stormbaan

Helaas dit jaar geen lengte record voor Gamecity! Maar natuurlijk wel als het gaat om de allerleukste activiteit van Nederland. Na het succes van de afgelopen editie zorgen wij ervoor dat dit jaar onvergetelijk gaat worden.

Veel gesteldevragen

De stormbaan staat er van 19 t/m 28 juli 2019.

De prijs voor een regulier ticket bedraagt € 9.50

Tickets zijn per heden te bestellen via onze speciale ticketshop!

Een ticket voor de stormbaan geeft recht op 3 runs.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Stormbaan

Stormbaan Festival 2019 (vorig jaar ‘De langste Stormbaan van Nederland’) is een meerdaags evenement dat georganiseerd wordt door Gamecity Zoetermeer. Van 19 juli t/m 28 juli 2019 verandert het grasveld achter ons pand in een waar evenemententerrein. Hierop wordt een stormbaan van zo’n 400 meter geplaatst voor jong en oud. Durf jij het aan?

Naast de Stormbaan zelf wordt het terrein aangevuld met Foodtrucks en drankgelegenheden om even bij te komen na de ‘Run’. De Ticketverkoop is gestart! Koop hier je tickets voor het Stormbaan Festival 2019!

000 dagen 00 uren 00 minuten 00 seconden