24 uitdagende cellen

Prison Island is een mix van de Fort Boyard van vroeger en de Escape-rooms van nu. Ballen gooien, sensoren vermijden, raadsels en puzzels oplossen.

Werk samen!

Het Prison Island complex bestaat uit een lang gangenstelsel met maar liefst 24 cellen. Bepaal zelf welke van de 24 cellen jullie uit willen proberen!

Behaal de highscore

Iedere cel heeft een eigen unieke opdracht die uitgevoerd moet worden. Dit kunnen fysieke, tactische of technische opdrachten zijn voor zowel jong als oud!

Combideals

Karten, Lasergamen & Prison Island

€ 40,00 p.p.
  • - Karten
  • - Lasergamen
  • - Prison Island (60 min.)

Prison Island & Lasergamen

€ 32,00 p.p.
  • - Prison Island (90 min.)
  • - Lasergamen
  • ‏‏‎

Prison Island & Sumoworstelen

€ 23,00 p.p.
  • - Prison Island (60 min.)
  • - Sumoworstelen
  • ‏‏‎

Veel gesteldevragen

Prison Island is een gangencomplex met 24 verschillende soorten cellen. In deze cellen zal je gebruik moeten maken van een aantal vaardigheden welke fysiek, technisch of tactisch kunnen zijn. Elke cel heeft zijn eigen opdracht die je moet volbrengen om het maximale aantal punten te behalen. Probeer samen met je groepje zo veel mogelijk punten te behalen. Je krijgt één sleutel per team om de cellen naar binnen te gaan. Doordat de cellen verschillende opdrachten hebben, kun je per cel 1-5 minuten bezig zijn. Lukt het niet, of wil je je score verbeteren? Dat kan! Je kunt elke cel zo vaak opnieuw proberen als dat je wilt en hierbij blijft je hoogste score staan. Om zo succesvol mogelijk te zijn moet je met 4 à 5 personen zijn en goed samen kunnen werken!

Zeker! De deur zit van binnen nooit op slot, dus je kunt er ten alle tijden uit! Je hoeft dus niet per se het raadsel op te lossen, wil je er uit vanwege benauwdheid of dergelijke.

Nee zeker niet! Het doel van het spel is om zo veel mogelijk punten te scoren per cel en hierbij te winnen van je tegenstanders! Het bevat wel elementen van een escape room, waarbij sommige cellen breinkrakers bevatten om het maximum aantal punten te behalen. Maar ook weer cellen waarbij je veel fysieke en technische vaardigheden nodig hebt!

Het kan al vanaf 3 personen, maar om zo veel mogelijk punten te kunnen scoren, raden wij groepen van 4-5 personen aan. Dit spel kun je in 17 verschillende groepen doen, waarbij er altijd een aantal cellen zijn die beschikbaar zijn!

Het is geschikt voor alle leeftijden! Jongere kinderen tussen de 6-10 jaar oud, raden wij aan om een volwassene mee te nemen om ze op gang te helpen met de echte breinkrakers!

Vanaf een lengte van 1.35 meter mag je bij ons prison island komen spelen.

Prison Island

Bij Gamecity Zoetermeer beschikken we niet over slechts 1 Escape room. We beschikken namelijk over maar liefst 24 kamers! Officieel is het ook geen Escape room, maar Prison Island. Dit is nog uitgebreider en groter dan een Escape room. Super gaaf om met vrienden, familie of andere groepen te spelen. Durf jij de uitdaging aan? Boek vandaag nog en beleef een onvergetelijke ervaring!

Hoe werkt Prison Island?

Voorafgaand aan deze intense game presenteer je jouw team aan de bewakers van de gevangenis. De bewakers geven je een speciaal label en het spel kan gespeeld worden. Zodra een cel groen licht geeft kan je de cel betreden en van start. Er is geen vaste route. Voor iedere cel heb je tussen de 2 en 5 minuten om eruit te komen. Geen spel is hetzelfde en voor iedere cel zijn verschillende vaardigheden vereist. Het vermijden van sensoren, het gooien van ballen, puzzels en raadsels. Speel samen. Creativiteit, samenspel en inzet zijn je grootste wapens. Brandt het rode licht, dan heb je het niet gehaald. Je kan kiezen om een nieuwe poging te wagen. Brandt het groene licht, dan heb je het gehaald.

Score-overzicht voor Prison Island

Het leuke bij Prison Island is dat je voor iedere cel punten kan verdienen. Per groep worden de punten op het label bijgehouden. Op iedere deur van de cel staat het aantal punten dat verdiend kan worden en welke specifieke vaardigheden van belang zijn. Fysiek, tactisch of bijvoorbeeld technisch. Aan het einde van het spel krijg je bij het inleveren van je label een uitgebreid score-overzicht.

Nog leuker dan een Escape room

Je dient een half uur voor aanvang van de activiteiten in te checken bij de receptie. Zo is er voldoende tijd om de briefing te volgen en indien noodzakelijk om te kleden. De inchecktijd staat tevens in de boekingsbevestiging. Vind je het leuk om Escape rooms te doen, dan vind je deze activiteit nog leuker. Het is uitgebreider, spannender en voor iedere cel zijn weer nieuwe vaardigheden nodig. Super gaaf om als team te spelen. Nodig je vrienden en familie uit en boek vandaag nog!

Tarieven Prison Island

60 minuten: €18,00 p.p.

90 minuten: €26,- p.p.

120 minuten: €32,00 p.p.

Grotere groepen raden wij aan om contact op te nemen via [email protected] of 079 342 6226

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig hebben van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game!