24 uitdagende cellen

De cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten voor jong en oud!

Werk samen!

Speel in teams van 2-5 personen. Er is maar één manier om te ontsnappen: Teamwork!

Pak de highscore

Unieke opdrachten van 2-5 minuten. Daag vrienden, familie of collega's uit en ga de strijd aan!

Combideals

Prison Island 90 minuten

€ 26,00 p.p.
  • - Prison Island (90 min)

  • ‏‏‎

Prison Island & Lasergamen

€ 32,00 p.p.
  • - Prison Island (90 min.)
  • - Lasergamen
  • ‏‏‎

Karten, Lasergamen & Prison Island

€ 40,00 p.p.
  • - Karten
  • - Lasergamen
  • - Prison Island (60 min.)

Veel gestelde
vragen

Prison Island daagt je uit in verschillende soorten minigames, waarbij meerdere vaardigheden worden getest! De cellen bevatten fysieke, tactische of technische opdrachten voor zowel jong als oud! Het complex bestaat uit een lang gangenstelsel met maar liefst 24 cellen. Bepaal zelf welke cellen jullie uit willen proberen! Je speelt in teams van 2-5 personen. Er is altijd maar één manier om te ontsnappen: samen. Iedere cel heeft een eigen unieke opdracht die uitgevoerd moet worden binnen 2 tot 5 minuten. Probeer samen met je groepje zo veel mogelijk punten te behalen. Je krijgt één sleutel per team om de cellen naar binnen te gaan.

Prison Island is te spelen vanaf 2-5 personen per team. Er zijn ook cellen waar minimaal 3 personen nodig zijn om de volledige score te halen. Totaal kunnen wij 100 personen tegelijk kwijt in Prison Island!

Prison Island is te spelen vanaf 1.35 meter. Dit heeft te maken met bepaalde opstaphoogtes en klimstukken. Voor de jongste kids zijn er speciale kindertips om ze extra op weg te helpen.

Nee zeker niet! Het doel van het spel is om zo veel mogelijk punten te scoren per cel! Je wisselt de ruimtes af door meerdere cellen te spelen. Het bevat wel elementen van een escape room, waarbij sommige cellen breinkrakers bevatten om het maximum aantal punten te behalen. Ook zijn er cellen waarbij je veel fysieke en technische vaardigheden bij nodig hebt!

Nee! De deur zit van binnen nooit op slot, je kunt er dus ten alle tijden uit! Je hoeft de cel niet per se op te lossen.