Escape room of Prison Island Zoetermeer

Bij Gamecity Zoetermeer beschikken we niet over slechts 1 Escape room. We beschikken namelijk over maar liefst 24 kamers! Officieel is het ook geen Escape room, maar Prison Island. Dit is nog uitgebreider en groter dan een Escape room. Super gaaf om met vrienden, familie of andere groepen te spelen. Durf jij de uitdaging aan? Boek vandaag nog en beleef een onvergetelijke ervaring!

Hoe werkt Prison Island?

Voorafgaand aan deze intense game presenteer je jouw team aan de bewakers van de gevangenis. De bewakers geven je een speciaal label en het spel kan gespeeld worden. Zodra een cel groen licht geeft kan je de cel betreden en van start. Er is geen vaste route. Voor iedere cel heb je tussen de 2 en 5 minuten om eruit te komen. Geen spel is hetzelfde en voor iedere cel zijn verschillende vaardigheden vereist. Het vermijden van sensoren, het gooien van ballen, puzzels en raadsels. Speel samen. Creativiteit, samenspel en inzet zijn je grootste wapens. Brandt het rode licht, dan heb je het niet gehaald. Je kan kiezen om een nieuwe poging te wagen. Brandt het groene licht, dan heb je het gehaald. 

Score-overzicht voor Prison Island

Het leuke bij Prison Island is dat je voor iedere cel punten kan verdienen. Per groep worden de punten op het label bijgehouden. Op iedere deur van de cel staat het aantal punten dat verdiend kan worden en welke specifieke vaardigheden van belang zijn. Fysiek, tactisch of bijvoorbeeld technisch. Aan het einde van het spel krijg je bij het inleveren van je label een uitgebreid score-overzicht. 

Nog leuker dan een Escape room

Je dient een half uur voor aanvang van de activiteiten in te checken bij de receptie. Zo is er voldoende tijd om de briefing te volgen en indien noodzakelijk om te kleden. De inchecktijd staat tevens in de boekingsbevestiging. Vind je het leuk om Escape rooms te doen, dan vind je deze activiteit nog leuker. Het is uitgebreider, spannender en voor iedere cel zijn weer nieuwe vaardigheden nodig. Super gaaf om als team te spelen. Nodig je vrienden en familie uit en boek vandaag nog!

Tarieven Prison Island

60 minuten: €18,-0 p.p.

90 minuten: €26,- p.p.

120 minuten: €32,- p.p.

Grotere groepen raden wij aan om contact op te nemen via sales@gamecity.nl of 079 342 6226

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig hebben van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game!