De mooiste kartbaanvan de regio!

Grandprix karten

Een echte Grandprix karten bij Gamecity Zoetermeer? Daag al je vrienden, familie en collega’s uit en ga de uitdaging aan. De Grandprix bestaat uit vier heats van 10 minuten. Tijdens deze heats leer je de baan kennen, zet je de snelste tijd neer en maak je jezelf gereed voor de alles bepalende finalerace. De spanning stijgt. De lichten gaan op groen. Let’s Go!

Training, kwalificatie en een finale karten

De Grandprix karten is geschikt voor de echte race-fanaat. Voorafgaand aan de race krijg je uitleg over het parcours, de vlaggen, de karts en de rijtechniek. Je rijdt eerst een vrije training. De vrije training duurt 10 minuten. Dit geeft je de mogelijkheid om te wennen aan de kart, de snelheid, de vlaggen en het parcours.

Kwalificatie karten

Na de vrije training race je een kwalificatie om de startvolgorde te bepalen. Dit doe je in een manche tegen elkaar. Hierna staan de karts in de juiste volgorde van de kwalificatie en volgt er een kleine race om de definitieve startposities voor de echte finale race te bepalen.

Finale race karten

Vervolgens sluit je af met de absolute topper van de dag, de finale race. De startposities zijn inmiddels bepaald en worden ingedeeld, zoals je die ook bij de Formule 1 ziet. Deze bloedstollende 10 minuten vol adrenaline en zenuwslopende momenten bepalen of jij de winnaar van de Grandprix karten wordt. Naderhand is er een prijsuitreiking en eeuwige roem voor de winnaar. Hier zal nog lang over nagepraat worden!

Waarom karten bij Gamecity?

Snelle 200cc karts
Scheur over de kartbaan in de stoere SODI RX-8 karts. Hoe beter je rijdt, hoe harder je kunt!

Uitdagende baan
In totaal 500 meter raceplezier met veel bochten, een hair-pin en een extra verdieping.

Goede begeleiding
Onze Marshalls zorgen voor een veilige situatie. Ze geven ook graag tips & tricks!

Twee type karts

Wij beschikken over twee type karts. De kinderkarts zijn vanaf minimaal 1,35m en de volwassen karts vanaf minimaal 1,60m. In verband met de veiligheidsvoorschriften mogen deze karts niet tegelijk de baan op!

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game.

Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust en we staan je graag te woord!

Veel gesteldevragen

Je moet minimaal 1.35m om in de kinderkarts te mogen en minimaal 1.60 meter om in de volwassen karts te mogen. Te klein = te klein, safety first!

Alleen als jullie beiden minimaal 1.60 meter zijn, anders moeten jullie helaas nog apart rijden. Of uw zoon/dochter heeft een race-certificaat behaald bij ons, dan mag hij/zij ook in een volwassen heat mee rijden!

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het aan om altijd te reserveren. Dit kan ook gemakkelijk via de website! Als je helemaal naar boven scrolt op deze pagina kun je direct starten met het reserveren.

Exclusiviteit garanderen wij nooit, tenzij je ervoor kiest om een Race te rijden met minimaal 10 personen! Anders kunnen wij uiteraard op zoek naar een rustige heat, maar wij kunnen je nooit garanderen dat je de baan voor jezelf hebt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!