Snelle 200cc karts

Scheur over de kartbaan in de stoere SODI RX-8 karts. Hoe beter je rijdt, hoe harder je kunt!

Uitdagende baan

In totaal 500 meter raceplezier met veel bochten, een hair-pin en een extra verdieping.

Goede begeleiding

Onze Marshalls zorgen voor een veilige situatie. Ze geven ook graag tips & tricks!

Max. 14 rijders

Om voldoende afstand te kunnen houden is het baanlimiet teruggeschroefd.

Grondige reiniging

De karts en helmen worden gereinigd na gebruik. Net als in de supermarkt.

Eigen helmmuts

Iedereen krijgt een nieuwe persoonlijke helmmuts die de mond en neus bedekt.

Combideals

Karten & Lasergamen

€ 22,00 p.p.
  • - 1 x karten
  • - 1 x lasergamen
  • ‏‏‎

Kidskart & Lasergame

€ 28,00 p.p.
  • - Kidskart
  • - Lasergamen
  • ‏‏‎- Kindermenu

Karten, Lasergame & Prison Island

€ 40,00 p.p.
  • - Karten
  • - Lasergamen
  • - Prison Island (60 minuten)
Bekijk alle deals

Combideals

Kart & Laser

– Karten (1 heat)
– Lasergamen (1 heat)

€22,- p.p.

Karten 2 heats

– Karten (2 heats)

€28,- p.p.

Kart & Prison

– Karten (1 heat)
– Prison Island (60 min)

€30,- p.p.

Veel gesteldevragen

Je moet minimaal 1.35m om in de kinderkarts te mogen en minimaal 1.60 meter om in de volwassen karts te mogen. Te klein = te klein, safety first!

Jazeker! Voor kinderen van 1.35m tot 1.60m zijn er familieheats. Als uw kind langer is dan 1.60m is het ook mogelijk om reguliere heat te boeken.

Om teleurstellingen te voorkomen raden wij het aan om altijd te reserveren. Dit kan ook gemakkelijk via de website! Als je helemaal naar boven scrolt op deze pagina kun je direct starten met het reserveren.

Exclusiviteit garanderen wij nooit, tenzij je ervoor kiest om een Race te rijden met minimaal 10 personen! Anders kunnen wij uiteraard op zoek naar een rustige heat, maar wij kunnen je nooit garanderen dat je de baan voor jezelf hebt.

Wij maken onderscheid tussen familieheats en volwassenheats bij het karten. Bij heats voor volwassenen geldt een minimale lengte van 1.60 m en wordt gekart met een reguliere kart. Bij familieheats geldt een minimale lengte van 1.35 m. rijden over het algemeen kinderen (met speciale kinderkarts) en hier kunnen mogelijk volwassen begeleiders bij worden geplaatst. Bij familieheats kunnen wij geen garantie dat er alleen kinderen meerijden. Bij kinderfeestjes met 8 tot 10 kinderen kan wel exclusief met kinderen gekart worden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Karten

Karten op één van de snelste banen van de regio? Dan ben je bij GameCity Zoetermeer aan het juiste adres! Karten is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen. Een heat karten duurt 12 minuten. Reserveer eenvoudig één of meerdere heats online.

Karten met een groep

Bij GameCity Zoetermeer bieden we stoere en betaalbare kartraces aan. Zo is de Mini kart race, inclusief prijsuitreiking, beschikbaar voor € 32 p.p. Tijdens de races kunnen er minimaal 8 en maximaal 14 personen tegelijk op de baan racen.

Twee type karts

Wij beschikken over twee type karts. De kinderkarts zijn vanaf minimaal 1,35m en de volwassen karts vanaf minimaal 1,60m.

Let op: zorg bij het karten altijd voor dichte schoenen en een lange broek. In de winter is het ook verstandig om handschoenen mee te nemen!

Let op: wanneer kinderen onder de 16 jaar oud zijn, hebben ze schriftelijk toestemming nodig hebben van een ouder of verzorger om deel te mogen nemen aan deze game.

Heb je nog vragen? Mail of bel ons gerust en we staan je graag te woord!