Prison Island in Gamecity!

De deuren zijn geopend! Vanaf nu is het mogelijk om dit nieuwe, stoere en uitdagende spel te spelen. Prison Island is de perfecte mix tussen Fort Boyard en Escape Room. Gamecity Zoetermeer komt maar liefst met 24 cellen!

Hoe werkt Prison Island eigenlijk?

Je maakt groepen van drie en presenteert je team aan de bewakers van de gevangenis. Ontvang een speciaal label van de bewakers en go for it! Er is geen vaste route. Elke cel die groen licht geeft kan gespeeld worden.

Zodra je de deur opent met je verkregen label, heb je tussen de 2 en 5 minuten om te ontsnappen. Ballen gooien, sensoren vermijden, raadsels en puzzels oplossen. Samenspel en creativiteit is van levensbelang bij Prison Island! Is de tijd om? Brandt het rode licht, dan heb je het niet gehaald. Je kan kiezen om een nieuwe poging te wagen. Brandt het groene licht, dan heb je het gehaald. Het aantal punten wordt op je label bijgeschreven.

Op de deur van iedere cel staat het aantal punten dat je kan verdienen en welke eigenschappen van belang zijn om de cel succesvol te openen. Denk hierbij aan fysieke, tactische en technische aspecten. Aan het einde van het spel krijg je bij het inleveren van je label een uitgebreid score-overzicht.

Meer nieuws

Nieuwe naam: Gamecity Zoetermeer

Gamecity

31 mei 2018

Attractiecentrum Zoetermeer heet vanaf nu Gamecity Zoetermeer!

 De vernieuwde site is online, neem gerust een kijkje! We zijn nog bezig...

Lees meer

KIDS DEAL!

kids deal

12 april 2018

Elke woensdag- en zaterdagmiddag van 16:30 - 18:30 uur zijn alle games € 6,50 voor alle kinderen!

Hoe werkt het?

Maak de...

Lees meer

BEDRIJVEN KART COMPETITIE

11 april 2018

Houd jij net als wij van snelheid en dynamiek?

Wij dagen je uit voor een bloedstollende race van maar liefst 90 minuten. Durf jij het...

Lees meer